Yaza Merhaba” karma sergisi

 Yaza Merhaba” karma sergisi

Halk eğitim merkezinin açtığı kursa katılan, Kursiyerler yıl sonu sergisi açtı






Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenip, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan karma serginin açılış töreni ilgi gördü.
Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki serginin açılış törenine Belediye Başkanı Sedat Pekel, 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral A. Levent Taştan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Bandırma Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüğü'nce düzenlenen kurslara katılan 6. Ana Jet Üs Komutanlığı personelinin eşlerinin fotoğraf ve yağlı boya tablolarından oluşan sergide ilk konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan yaptı. Demirhan, Bandırma'nın, sanat ve kültür alanında büyük gelişmeler gösterdiğini belirtti.
Belediye Başkanı Sedat Pekel de konuşmasında, sergide 9 kadının fotoğraf ve 9 kadının yağlı boya tablolarının yer aldığını belirterek, Amatör bir ruhla yaratılan bu sergiye emek verenleri kutluyorum” dedi. Pekel, belediye olarak kültür ve sanata desteklerinin süreceğini vurguladı.
Pekel, daha sonra fotoğraf ve yağlı boya kursu düzenlemeleri nedeniyle Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Cancan'a plâket verdi.
Sergi, 27 Haziran 2012 tarihine dek açık kalacak.




Ahmet Pesen-Sait Üçkılınç / Bandırma Manşet


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı